Over onze zonnebankstudio vestingen Almere Stad en Heerhugowaard

Bij Zonnebankstudio Sunline Almere Stad en Heerhugowaard hechten wij veel waarde aan uw veiligheid en hygiëne. Onze zonnebanken voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen die courant zijn voor zonnebankstudio's.

De zonnebanken van Sunline hebben stuk voor stuk specifieke eigenschappen, zodat we onze zonaanbidders maximale bescherming kunnen bieden. Goede zonnecosmetica verzorgen de huid en geven een snelle, diepe en langdurige bruining. Onze medewerkers voorzien u graag van een goed cosmetica-advies voor eeen mooi en gezond kleurtje. U kunt terecht bij onze zonnebankstudio's  Almere Stad en Heerhugowaard.

Onze zonnebankstudio's

Sunline heeft twee zonnebankstudio's voor u. Één in Almere Stad en één in Heerhugowaard. Alle zonnebanken voldoen aan de strengste veiligheidseisen en ons personeel is goed opgeleid en kan u adviseren over verantwoord zonnen. Sunline  Almere Stad en Heerhugowaard is een zonnebankstudio waar uw gezondheid en veiligheid voorop staat. U kunt bij ons verantwoord zonnen.

In het verleden is er veel te doen geweest over het gevaar van zonnebanken. En net zoals bij alles eigenlijk gaat het om de frequentie van het zonnen. Dat geldt net zo goed voor de hoogtezon als voor de gewone zon. Te vaak is slecht, maar af en toe even lekker genieten van een zonnebank kan geen kwaad. Dit ligt natuurlijk aan uw huidtype, maar daar kunnen wij u over adviseren en informeren. Uw veiligheid is onze primaire zorg. Een egaal gebruinde huideen fijne bijkomstigheid.

ZONNEN IS BIJ ONS OP EIGEN RISICO !!!

interieur van de zonnebankstudio op de Middenweg in Heerhugowaard

Sunline Heerhugowaard

Middenweg 255
1701 GC  Heerhugowaard

072-8887060

 

Openingstijden  
Maandag - vrijdag: 09.00 - 22.00
Zaterdag:  09.00 - 21.00
Zondag:  10.00 - 21.00

ZATERDAG 5 JUNI  IS HET EINDELIJK ZOVER !!! WIJ MOGEN DAN EINDELIJK ONZE DEUREN WEER OPENEN !! EN AL ONZE KLANTEN WEER IN HET ZONNETJE  ZETTEN ! WIJ HEBBEN ER NU AL ZIN IN TOT SNEL !!! (RESEVEREN IS NIET NODIG)

intereur van de zonnebankstudio in Almere

Sunline Almere

Koopmanstraat 6 (Hoek Spoordref )
1315 HE Almere
036-7502777

Openingstijden   
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 20.00
Zondag: 10.00 - 20.00

ZATERDAG 5 JUNI  IS HET EINDELIJK ZOVER !!! WIJ MOGEN DAN EINDELIJK ONZE DEUREN WEER OPENEN !! EN AL ONZE KLANTEN WEER IN HET ZONNETJE  ZETTEN ! WIJ HEBBEN ER NU AL ZIN IN TOT SNEL !!! (RESEVEREN IS NIET NODIG)

NIEUW BIJ SUNLINE, "PROTAN,EN FIESTA SUN

Omdat wij bij Sunline alleen het allerbeste bruiningsresultaat willen zien bij onze klanten en het daarbij belangrijk vinden dat de huid op top niveau wordt verzorgd, zijn wij overgestapt naar de steeds populairder wordende merken “PROTAN EN FIESTA SUN  Deze merken hebben alles in zich voor de beste resultaten. Prachtige complexen die de huid spectaculair laten bruinen, prachtige bronzers en bruiningsversnellers. daarbij in elk product mooie ingrediënten, vitamines en speciale technologieën die de huid verstevigen en de fijne lijntjes voorkomen of zichtbaar minder laten worden. Met als groot voordeel de heerlijke subtiele geuren en het speciale Ordeon dat er voor zorgt dat de “zonnebankgeur” achterwege blijft. De speciale basis van Aloë Vera die zorgt voor een prachtige gehydrateerde huid, herstellend is en een kalmerende werking heeft. Waar andere merken hun producten laten beginnen met water als basis zijn PROTAN EN FIESTA SUN  ze allemaal een stuk voor door Aloë Vera te gebruiken als basis. Voor ons als Sunline dus een makkelijke beslissing om over te stappen naar deze mooie merken gewoon omdat wij het beste willen wat er is voor onze klanten. Vraag in de studio naar deze producten ons personeel zal u alle mooie voordelen haarfijn uitleggen. 

Kom langs bij Sunline, waar de zon altijd schijnt!

ZATERDAG 5 JUNI  IS HET EINDELIJK ZOVER !!! WIJ MOGEN DAN EINDELIJK ONZE DEUREN WEER OPENEN !! EN AL ONZE KLANTEN WEER IN HET ZONNETJE  ZETTEN ! WIJ HEBBEN ER NU AL ZIN IN TOT SNEL !!! (RESEVEREN IS NIET NODIG)